снимка: pixabay.comСлънчево с бели пухкави облаци следобед, а вероятността за валежи

...
снимка: pixabay.comСлънчево с бели пухкави облаци следобед, а вероятността за валежи
Коментари Харесай

Слънчево и топло в цялата страна в неделя

снимка: pixabay.com

Слънчево с бели пухкави облаци следобяд, а вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 29° и 34°, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология за " Фокус ". Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще остане без основна смяна

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 26°-29°. Температурата на морската вода е 26°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. В следобедните часове ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб, по билата до сдържан вятър от север-североизток. Максимална температура на височина 1200 метра към 22°, на 2000 метра – към 14°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР